Previous slide
Next slide

ELÉRHETŐ A VÁGYOTT OTTHON

A GWINNER bútorok az egyéni életmódot tükrözik, a dizájnt és a minőséget tartják szem előtt. Termékcsaládjai egyesítik a természetességet, az eredetiséget, a modernséget és a kényelmet egy inspiráló otthonért.

SZERETETTEL ÉS SZENVEDÉLLYEL A BÚTOROK IRÁNT

Ha azt a tökéletes bútort keresi, amely megfelelő hangulatot ad otthonának, tükrözi egyéniségét a közösségi terekben, és fokozza életkedvét, akkor nem fog csalódni.
A minőségi bútorok gyártása a Gwinner szívügye és az is marad. Munkatársai a szakképzettség és a széleskörű szakértelem mellett valódi fa iránti affinitással is rendelkeznek, ami kiemeli őket a tömegből.

ANYAG ÉS KIVITELEZÉS

Magától értetődik, hogy gyártási létesítményeik a legújabb gépekkel és bevált technológiával vannak felszerelve. A választott bútor minősége és stílusa az Ön életminőségét és stílusát tükrözi. A Gwinner bútorok gyártása során a változatos stílusok mellett fontos, hogy minden bútor megfeleljen a legmagasabb szabványoknak. Csak képzett és megbízható munkatársaink készítik bútordarabjainkat Németországban a legnagyobb gondossággal. Ez azt jelenti, hogy azok minden darabjára magas minőséget tudunk garantálni.
Több mint 90 éves múltú bútorgyártó. Jól bevezetett német cégként termékei tervezésénél és a kivitelezés, gyártás során is a műszaki tökéletességre törekednek.

KAPCSOLAT

GermanDesign ÉletTér Stúdiók:

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig:
10:00-18:00-ig

Szombat:
10:00-14:00-ig

MINDEN JOG FENNTARTVA: GermanDesign Stúdió 2022.

Találkozzunk a Construma – OtthonDesign Kiállításon
2023. március 29 – április 2-ig! 
G pavilon 203 C – Nolte Küchen Stand

Kedves Látogatónk!
Budapesti Stúdiónk költözés alatt áll!
Az átmeneti időszakban tervezési és tanácsadási szolgáltatásaink zavartalanul működnek. 
Megértésüket köszönjük!

IDŐPONTEGYEZTETÉS: