ÉletTér szabadsága

Nemcsak megszépítjük az otthonodat,

hanem ÉletTeret is alkotunk.

Minőség, szaktudás, egyedi design. Komplex belsőépítészeti és lakberendezési tervezés egyben. Személyre szabott ÉletTér kialakítása, az alaprajz tervezésétől, a berendezésen át, a dekorációs elemek összehangolásáig.

Minden Rólad szól

Mint ahogy a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveinket mi is teljes egészében a megrendelőinkre szabjuk. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezzük ki. Célunk, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló ÉletTeret alkossuk meg, ezért nem bútorokban, kiegészítőkben vagy lámpákban gondolkozunk, hanem ÉletTerekben, személyiségekben és hangulatokban.

VELÜNK SZINTET LÉPSZ ELŐRE

Úgy tartja a mondás, hogy “tedd, amit szeretsz. Szeresd, amit tenned kell és mindig nyújts többet annál, amit ígértél.” ÉletTér tervező csapatunkkal és bemutatótermünkkel elérjük azt az egyediséget, amelyről álmodsz. Fordulj hozzánk bizalommal.

 

1.

Tanácsadás - Home Coaching

Ha megvan a megfelelő elrendezésű és adottságú ingatlan, mielőtt bármibe belevágsz, fel kell mérned a pontos igényeid és elkezdeni tervezni. Mindezt természetesen úgy, hogy műszakilag és anyagi szempontból is működjön, amit kitaláltál! Ebben segít a Home-Coaching.

2.

Tervezés

Az alaprajz nem megváltoztathatatlan, így nem kényszerít kompromisszumokra. Az igényeid ismeretében addig kell csiszolgatni, alakítgatni az alaprajzi elrendezést, amíg minden helyiség és funkció a helyére nem kerül.

3.

Megvalósítás

Nem a gombhoz varrjuk a kabátot. Ha minden stimmel az ergonómia és funkcionalitás terén, akkorjöhetnekaz anyagok, kiegészítők, stíluselemek kérdései. ÉletTér Stúdiónkban bútorok, függönyök, lámpák és kiegészítők tekintetében minden egyedi igénynek megfelelünk.

A tökéletes egyensúly

Építkezés és felújítás stressz nélkül

0
Megvalósult projektek
0
Ügyfelek száma

KAPCSOLAT

GermanDesign ÉletTér Stúdiók:

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig:
10:00-18:00-ig

Szombat:
10:00-14:00-ig

Adatvédelmi tájékoztató:
www.germandesign.hu/GDPR

MINDEN JOG FENNTARTVA: GermanDesign Stúdió 2022.

Találkozzunk a Construma – OtthonDesign Kiállításon
2023. március 29 – április 2-ig! 
G pavilon 203 C – Nolte Küchen Stand

Kedves Látogatónk!
Budapesti Stúdiónk költözés alatt áll!
Az átmeneti időszakban tervezési és tanácsadási szolgáltatásaink zavartalanul működnek. 
Megértésüket köszönjük!

IDŐPONTEGYEZTETÉS: