Bútormárkáink

A GermanDesign olyan exkluzív, híres német gyártók termékit forgalmazó üzlet, ahol a beszerzett tapétával, bútorszövettel, lámpákkal, szőnyeggel, függönnyel, dekorációval az ízléses lakáskultúra otthon nemcsak a nappaliban, konyhában és hálószbában, de például a fürdőszoba területén belül is érvényesülni tud.

Nolte Küchen 2015 óta Németország kedvenc konyhamárkája – és immár harmadszor egymás után. A német szolgáltatási minőségi intézet (DISQ) tanulmányát kétévente végzik az n-tv televíziós műsorszolgáltató megbízásából, és 14 konyhagyártót hasonlít össze. A legfrissebb tanulmányban a Nolte konyhái ismét a legjobb minőséget, a formatervezést, az ár-érték arányt, a választékot és a márkanevet érték el.

A mai gyorsan változó időkben mindennapjainkat a mozgalmas tempó, a stressz és az állandó rendelkezésre állás határozza meg. 

Olyan hely, amely nemcsak a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja, hanem olyan technikai jellemzőket is, amelyek még jobban segítik a kikapcsolást. De nemcsak a kényelem, hanem a design és a legmagasabb minőség is döntő szerepet játszik.

Sok időt tölt a hálószobájában. Annál fontosabb, hogy teljesen jól érezze magát benne. Mi a WIEMANN-nál tudjuk, mi a fontos. Éppen ezért hálószobabútoraink sokféle modellt, intelligens megoldást, a legjobb minőséget és maximális kényelmet képviselnek. Nem szabad kevesebbet várnia tőlünk.

Bútorgyártóként olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek éjjel-nappal bizonyítják magukat a gyakorlatban. Komplett hálószobák, amelyek nem csupán kinézetet és tökéletes működést nyújtanak. Amelyek minden helyiségben megfelelő megoldást kínálnak, és ideális szimbiózist teremtenek a hasznosság és a modern életmód között.

A GWINNER nappali és étkező bútorok egyik különleges védjegye a selyemmatt lakkozott felületek
kombinációja a legújabb trendszínekben kifejező valódi fa furnérokkal vagy tömör fával. Minden
furnérminta és minden tömörfa előlap olyan egyedi, mint az ujjlenyomat. Az összes modellt
kiegészítheti dohányzóasztal-, étkezőasztal- és szék kollekciónk hozzáillő bútoraival, és így saját
otthonát alakíthatja ki Fekete-erdőben készült bútorokkal.

 

csm_ET521-200_Balkeneiche_honig_Edelstahlfarben_Lina_420-623_Kansas_233_Eiche_natur_AT124_Lack_fango_Balkeneiche_honig_03_b1a3083a2e

KAPCSOLAT

GermanDesign ÉletTér Stúdiók:
1039 Budapest, Batthyány utca 41.
4025, Debrecen, Bajcsy Zsilinszky u. 40

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig:
10:00-18:00-ig

Szombat:
10:00-14:00-ig

Adatvédelmi tájékoztató:
www.germandesign.hu/GDPR

MINDEN JOG FENNTARTVA: GermanDesign Stúdió 2022.