Előző
Következő

NOLTE KONYHABÚTOR ÚJDONSÁGOK

-KARÖLTVE A TERMÉSZETTEL-

A Nolte legújabb konyhabútor kollekciói lenyűgözően szépek, miközben a környezettel is tökéletese harmóniában állnak.

A németországi Nolte nagyon fontosnak tartja, hogy természeti környezetünk hosszú távú megóvása érdekében, mint vállalatnak is hozzá kell járulnia Földünk erőforrásainak fenntarthatóbb felhasználásához. Az innovatív gyártáson túl a természet jellemző tónusait is beemelte a legújabb választható színek közé. 

– TÖKÉLETES EGYENSÚLY A TERMÉSZETTEL –

A PLUS konyhabútorok új, „lava soft mat” színárnyalata ujjlenyomatmentes felülettel készül és tökéletes kiegészítője az időtálló dekoroknak, mint amilyen a MANHATTAN grafitszürke tölgy. A különleges pultelem és a látványos pohártartó vitrinszekrény teszi ezt az összeállítást olyan impozánssá, amit különféle okos megvilágítási megoldásokkal még hangsúlyosabbá tehetünk. Ilyenek lehetnek a megvilágított vízszintes vagy függőleges fogantyúk, a polcokba süllyesztett világítás, illetve az új felső panel világítás. 

Töretlenül népszerű zöld árnyalatok

A fekete-zöld új trendszínnel még több természetesség költözik otthonába. A zöld árnyalatai itt újra életre kelnek és ebben a színben a MANHATTAN UNI konyhabútor igazi szemet gyönyörködtetővé dekorelemmé válik. 

– természetes ragyogás –

Fedezze fel már ma a holnap bestsellerét: bemutatjuk az új FINE LACK újdonságokat, amellyel egy magasfényű, valódi lakkot adunk kínálunk négy népszerű színben. A FINE LACK a tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a tartós minőség és a rendkívül vonzó ár-érték arányban. 

Természetes egyéniség

A klasszikus, vidéki stílusú konyha az utóbbi években újra és újra felfrissül. A LUGANO LACK felületünk most a valódi fa keretes megjelenésének egy modern változatával készül. Ez a vidéki hangulatú konyha hennavörös színben igazán egyedi megjelenésű. Modern elemekkel kombinálva, fekete fogantyúkkal vagy bazalt hatású munkapulttal, különösképpen egyedivé varázsolhatjuk. 

Autentikus textúrák 

Az új LUGANO LACK valódi „magma soft mat” fa fronttal nagyszerűen illeszkedik a modern vidékies termékcsoportba. Valódi alapanyagok felhasználásával készül úgy, mint fa, üveg és gránit. A konyha minőségi megjelenését fokozza az elegáns fekete, beépített világítással rendelkező vitrin. A pazar konyhasziget pedig a beszélgetések középpontjává válhat.

KAPCSOLAT

GermanDesign ÉletTér Stúdiók:

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig:
10:00-18:00-ig

Szombat:
10:00-14:00-ig

Találkozzunk a Construma – OtthonDesign Kiállításon
2023. március 29 – április 2-ig! 
G pavilon 203 C – Nolte Küchen Stand

Kedves Látogatónk!
Budapesti Stúdiónk költözés alatt áll!
Az átmeneti időszakban tervezési és tanácsadási szolgáltatásaink zavartalanul működnek. 
Megértésüket köszönjük!

IDŐPONTEGYEZTETÉS: